Ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Σπανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Παίδων του σωματείου.
Ο Γιώργος Χωραΐτης δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργο Σπανάκη, να παίρνει πλέον τη σκυτάλη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου αναφέρει:
«Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Γιώργο Σπανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Παίδων του συλλόγου μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ομάδα Παίδων Ηροδότου θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη Youth League του συλλόγου, ενώ θα ενισχυθεί και από αθλητές που θα επιλεγούν από το ήδη υπάρχον δυναμικό της ομάδας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου με αγωνιστική ταυτότητα, πειθαρχία και προοπτική εξέλιξης των αθλητών για τη στελέχωση στο μέλλον της μεγάλης ομάδας Ηρόδοτος 1932 FC.
Παράλληλα, η νέα Youth League βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με νέο προπονητή, ο οποίος θα συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Σπανάκη. Κοινός στόχος αυτής της συνεργασίας θα είναι η σωστή εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, η ομαλή μετάβασή τους στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και η ανάδειξη νέων ταλέντων που θα αποτελέσουν το αύριο του Ηροδότου.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου καλωσορίζει τον Γιώργο Σπανάκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο του.
Μαζί συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον του Ηροδότου, επενδύοντας στα δικά μας παιδιά και στις αξίες του ποδοσφαίρου».