«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Γ. Μυρωδιάς

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον ποδοσφαιριστή της Βόνης Γιώργο Μυρωδιά, καθώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτέλεσε και αρχηγός της Βόνης, βρίσκεται στην ομάδα αρκετά χρόνια, αγωνιζόμενος σε όλες τις κατηγορίες με τα χρώματα του σωματείου, περνώντας όμορφες και δύσκολες στιγμές, ενώ παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έδινε πάντα το παρών δίπλα στην ομάδα.

Η Βόνη με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την είδηση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί… σημαία του σωματείου.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε, έτσι και ο Γιώργος Μυρωδιάς αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολυετή και πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδας μας , και στην ενεργό δράση.

Ο Γιώργος , ο όποιος αποτέλεσε και αρχηγός, βρίσκεται στην ομάδα μας αρκετά χρόνια(από τις μικρότερες κατηγορίες έως την τωρινή Α1 επση) περνώντας όμορφες και δύσκολες στιγμές,τραυματισμούς και παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κατάφερνε να δηλώνει παρών για την ομάδα ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση η προσωπικότητα του , το ήθος του και η ευγενή παρουσία του υπήρξαν κόσμημα για την ομάδα μας και θέλουμε να ελπίζουμε ότι μας νιωθει σαν οικογένεια του. Άλλωστε ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και εμείς φυσικά από πλευρά μας θα τον έχουμε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους για την προσφορά του αυτή.

ADVERTISING

Εμείς σαν Διοίκηση το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε , είναι υγεία σε αυτόν και στην οικογένεια του και πάντα επιτυχίες στην ζωή του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.