Έτσι θα γίνει το νέο «σπίτι» του ΑΟΑΝ (pics)

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, σας παρουσιάζει, τις μακέτες που δημιουργήθηκαν για το νέο… σπίτι του ΑΟΑΝ που πραγματικά εντυπωσιάζουν…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ένα οίκημα δύο ορόφων, όπου στο ισόγειο θα υπάρχει αριστερά του κτιρίου, μπουτίκ από την οποία οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, θα μπορούν να προμηθεύονται επίσημα προιόντα της ομάδας, ενώ παράλληλη δίπλα ακριβώς, θα δημιουργηθεί αίθουσα στην οποία θα «φιγουράρουν» τα τρόπαια του ιστορικού σωματείου.

Εδώ θα «χτιστεί» το νέο «σπίτι» του ΑΟΑΝ! (pics)

ADVERTISING

Μάλιστα ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας GMG Constructions Γεώργιο Γουναλάκη, έχει αναλάβει να «τρέξει» όλα τα σχετικά ζητήματα και τις απαραίτητες εργασίες.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το κτίριο εντυπωσιάζει, αφού εκεί θα βρίσκονται όλα τα τρόπαια της ομάδας που έχει κατακτήσει, ενώ θα υπάρχουν και προϊόντα της ομάδας που θα πουλιούνται τόσο στους φίλους της ομάδας όσο και στους επισκέπτες της περιοχής.

ADVERTISING

Αναμφίβολα μιλάμε για μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Αγίου Νικολάου που έχει στόχο να κινηθεί τα επόμενα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και έξω αγωνιστικά.

Δείτε παρακάτω τις μακέτες που έχουν δημιουργηθεί για το… στολίδι του ΑΟΑΝ που αναμένεται να πραγματοποιηθούν έργα και να διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content