Εδώ θα «χτιστεί» το νέο «σπίτι» του ΑΟΑΝ! (pics)

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης του Αγίου Νικολάου, αναμένεται να «χτιστεί» το νέο «σπίτι» του ΑΟΑΝ, καθώς ήδη το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, έχει εξουσιοδοτήσει το μέλος της διοίκησης και επιχειρηματία κ. Γιώργο Γουναλάκη, να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, σας παρουσιάζει, τόσο το κτίριο, όσο και τις εργασίες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ένα οίκημα δύο ορόφων, όπου στο ισόγειο θα υπάρχει αριστερά του κτιρίου, μπουτίκ από την οποία οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, θα μπορούν να προμηθεύονται επίσημα προιόντα της ομάδας, ενώ παράλληλη δίπλα ακριβώς, θα δημιουργηθεί αίθουσα στην οποία θα «φιγουράρουν» τα τρόπαια του ιστορικού σωματείου.

ADVERTISING

Παράλληλα η μία «πλευρά» του ισογείου, εκεί όπου θα βρίσκεται η τροπαιοθήκη, θα υπάρχουν και τα γραφεία της ομάδας από τα οποία οι φίλοι του ΑΟΑΝ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια αγώνων αλλά και εισιτήρια διαρκείας, ενώ στον 1ο όροφο, θα δημιουργηθεί αίθουσα συνεδριάσεων για τη διοίκηση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το «σπίτι» του ΑΟΑΝ, το οποίο θα ανεβάσει επίπεδο το ιστορικό σωματείο, με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας GMG Constructions Γεώργιο Γουναλάκη, να αναλαμβάνει να «τρέξει» όλα τα σχετικά ζητήματα και τις απαραίτητες εργασίες.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν μία σειρά από έργα στο κτίριο, ενώ βάσει του χρονοδιαγράμματος, όλοι οι χώροι αναμένεται να είναι έτοιμοι αρχές Ιουλίου…

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.