Ηρακλής Νιπιδιτού: «Τρέχουν» οι διαδικασίες για την ένταξη στο Μητρώο

Στον Ηρακλή Νιπιδιτού περιμένουν να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν και έπειτα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Την ΕΠΣΗ περιμένουν στον Ηρακλή Νιπιδιτού, καθώς μετά από μια δύσκολη σεζόν, που ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό στην Γ΄κατηγορία, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν υπάρξει τρίτη κατηγορία, ώστε να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την νέα σεζόν.

Ωστόσο τρέχουν εξωαγωνιστικά ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν τρέξει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξη στο Μητρώο και μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξει απάντηση για το αν θα γίνει δεκτή η αίτηση τους.

ADVERTISING

Ο φάκελος θα εξεταστεί από την Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να μην υπάρξει κάποιο κενό, το οποίο καθυστερήσει τη διαδικασία και την ομαλή ένταξη στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Στον Ηρακλή τρέχουν όλα τα ζητήματα και βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί την νέα σεζόν, ώστε να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά…

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content