Γ. Κρητικός: «Όταν αγαπάς κάτι το δείχνεις έμπρακτα και το λέω για όλους»

Δύσκολη είναι η κατάσταση στον ΠΑΝΟΜ αναφορικά με το μέλλον του…

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου έχει οριστεί η νέα Γενική Συνέλευση του σωματείου όπου θα κρίνει πολλά για το μέλλον του. Κραυγές αγωνίες ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες ο γενικός αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Δημήτρης Κανέτος για το μέλλον της ομάδας, ενώ για την κατάσταση στο σωματείο των Μαλίων τοποθετήθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος Γιάννης Κρητικός.

Κραυγή… απόγνωσης από τον Δ. Κανέτο για το μέλλον του ΠΑΝΟΜ

ADVERTISING

Μέσω ανάρτησης του στα social media, αναφέρει πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από ελάχιστους ανθρώπους να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη ημέρα. Παράλληλα επιτίθεται σε όσους ασκούν αρνητική κριτική στην προσπάθεια των ελάχιστων μελών που κοπιάζουν για την επόμενη ημέρα, ενώ απευθύνει κάλεσμα σε όποιον θέλει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στο συμβούλιο της Πέμπτης (23/6).

Η ανάρτηση του αναφέρει:

ADVERTISING

 «Εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν λύσεις για τη ομαλή συνέχεια του συλλόγου. Δυστυχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι. Σε τρεις απόπειρες να κινητοποιήσουμε και άλλα μέλη δεν έγινε εφικτό. Φυσικά στο μέλλον και όπως πάντα θα υπάρχει κριτική καφενείου εκ του ασφαλούς για τη δυναμική της ομάδας και της παρουσίας της στο τοπικό ποδόσφαιρο. Τζάμπα μάγκες δηλαδή. Καλώ λοιπόν οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει ειλικρινά και από οποιαδήποτε θέση να παρευρεθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο.

Εμείς θέτουμε αν βρεθούν νέες προτάσεις και να την στηρίξουμε οικονομικά και να μη μετέχουμε στο Δ.Σ αν θεωρούν ότι είμαστε πρόβλημα. Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν γιατί μετά θα ράψω και στόματα και γλώσσες. Όταν αγαπάς κάτι το δείχνεις έμπρακτα και το λέω για όλους τους παλιούς και καινούργιους ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Επιτέλους οι ευεργέτες αυτής της ομάδας δεν μπορεί να απαντούν συνέχεια στις καφενειακές κατίνες. Καλώς να ορίσετε.».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.