Α. Παπακώστας: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Για την ανανέωση τελικά της συνεργασίας του με την Βόνη μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Απόστολος Παπακώστας.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να είχε αποχωρήσει πριν μερικές ημέρες από το σωματείο, ωστόσο το νέο Δ.Σ. είχε συνάντηση μαζί του το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά ανανεώθηκε η συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε στο θέμα της παραμονής του εκφράζοντας την ικανοποίηση του στο γεγονός ότι θα παραμείνει στο… τιμόνι της Βόνης για έναν ακόμα χρόνο.

ADVERTISING

Ανατροπή δεδομένων και παραμονή Α. Παπακώστα στην Βόνη!

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τονίζοντας πως θέλει να δει την Βόνη να κάνει το βήμα παραπάνω, έχοντας βέβαια ως πρώτο στόχο πάντα την παραμονή στην κατηγορία.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε: «Μπορεί στην αρχή να υπήρχαν κάποιες μικρές διαφωνίες και οδήγησαν στην αποχώρηση μου, ωστόσο με με τη νέα διοίκηση γεφυρώθηκαν οι διαφωνίες και ήρθε η συμφωνία για να ανανεωθεί η συνεργασία μου με την Βόνη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή μου στην ομάδα και για την διάθεση που δείχνει η διοίκηση αλλά και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αρχικός μας στόχος είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία και μέσα από δουλειά και προπονήσεις να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα την οποία θα χαίρεσαι να βλέπεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε φέτος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.