Ανατροπή δεδομένων και παραμονή Α. Παπακώστα στην Βόνη!

Άμεσα ξεκίνησε δουλειά το νέο Δ.Σ. της Βόνης, με τους ανθρώπους της ομάδας να ανανεώνουν τελικά την ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Παπακώστα. 

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από μια άκρως θετική χρονιά βοηθώντας την Βόνη να παραμείνει στην κατηγορία στην Α1 ΕΠΣΗ, είχε ανακοινώσει το φινάλε της συνεργασίας του με το σωματείο, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η νέα διοίκηση είχε εκ νέου συνάντηση μαζί του και συμφώνησε με τον ίδιο για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Έτσι λοιπόν ο Απόστολος Παπακώστας θα είναι και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας της Βόνης έχοντας ξανά στόχο την καλύτερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

 Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης και προς ενημέρωσης των φίλων της ομάδας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου του νέου Δ.Σ. που συστάθηκε στις 05/06/2022 και αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με τον έως τώρα προπονητή μας Απόστολο Παπακώστα.

Βασιζόμαστε στο ήθος, τις γνώσεις και στο πνεύμα συνεργασίας που διακρίνει προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο αγωνιστικά όσο και έξω αγωνιστικά για την ομάδα μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.