Τα συγχαρητήρια του Λίντο στην Μικτή και στα δικά του… παιδιά!

Η Μικτή βρίσκεται στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και το Λίντο μοίρασε συγχαρητήρια. 

Μάλιστα ειδική αναφορά έγινε στον Σταύρο Σεβδαλή, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του,  ωστόσο αποτελούσε βασικό μέλος της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “H διοίκηση και τα στελέχη της οικογένειας του Λίντο, συγχαίρουν την Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Ηρακλείου, για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ADVERTISING

Ιδιαίτερα, συγχαίρουμε τα δικά μας παιδιά, τους Γιάννη Γκιουλμιχάλη, Παύλο Φρέσκο, Νίκο Βλαχάκη, Νίκο Ζηδιανάκη, Γιάννη Κλάδο και φυσικά τον Σταύρο Σεβδαλή που παρ’ ότι δεν αγωνίζεται λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, αποτελούσε σταθερό μέλος της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα παιχνίδια”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.