Σύγχρονος εξοπλισμός στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ (pics)

Σύγχρονος εξοπλισμός στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ!

Με ανακοίνωση του, το Εθνικό Κέντρο Αθλητικού Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) ενημερώνει πως το κολυμβητήριο Ηρακλείου ενισχύθηκε με 8 συσκευές εκκίνησης υπτίου αναγνωρισμένους από την FINA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ADVERTISING

«Από τις πρώτες μας συναντήσεις με τα σωματεία και τον σύλλογο γονέων είχαμε δεσμευτεί ότι στόχος μας είναι όλες οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ και συγκεκριμένα το κολυμβητήριο Ηρακλείου να αλλάξει μορφή και να ανακαινιστεί στο σύνολό του.

Στόχος μας ήταν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να διαθέτουμε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε υλικοτεχνικές υποδομές και εξοπλισμό.

Βήμα-βήμα με σωστό προγραμματισμό το έχουμε καταφέρει και σήμερα εκτός των Ολυμπιακών προδιαγραφών βατήρων και διαδρομών που διαθέτουμε, αποκτήσαμε και 8 συσκευές εκκίνησης υπτίου αναγνωρισμένους από την FINA.

ADVERTISING

Αδιαμφισβήτητα διαθέτουμε τον καλύτερο εξοπλισμό για αγώνες και παράλληλα συνδράμουμε και εμείς ως Διοίκηση με τον δικό μας τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.

Ότι έχουμε πει έχει γίνει στο ακέραιο και συνεχίζουμε.

Σπάστε τα ρεκόρ!

ADVERTISING

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου».

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content