Γ. Λέλεκας: «Καλωσορίζω τα νέα μέλη- Στόχος του ΠΟΑ είναι να πρωταγωνιστήσει»

Για τη Γενική Συνέλευση του ΠΟΑ αλλά και την επόμενη ημέρα των «πρασίνων» μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας του Ατσαλένιου Γιώργος Λέλεκας.

Συνεχίζεται η εποχή Λέλεκα στον ΠΟΑ

ADVERTISING

Ο ίδιος τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την χθεσινή διαδικασία, καλωσόρισε τα νέα μέλη της διοίκησης, ενώ τόνισε πως στόχος του ΠΟΑ τη νέα σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσει ανεξάρτητα από το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λέλεκας ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την χθεσινή διαδικασία, έγινε μια σωστή συζήτηση και απολογισμός στα θετικά και αρνητικά της χρονιάς που πέρασε. Επίσης, έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός που υπερψηφίστηκε.

Θέλω να καλωσορίσω τα νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο που διαθέτουν όρεξη κι έχουν υψηλές προσδοκίες.

ADVERTISING

Στόχος μας για την νέα χρονιά είναι ο Π.Ο.Α να πρωταγωνιστήσει σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί. Αν αυτή η κατηγορία είναι η πρώτη τοπική του Ηρακλείου, ο αποκλειστικός μας στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό πάντα παράλληλα με την μεγάλη σημασία που δίνουμε στις υποδομές, με σκοπό τα παιδιά μας να πλαισιώσουν καταρχάς την πρώτη ομάδα και στην συνέχεια ομάδες υψηλότερων κατηγοριών και του εξωτερικού».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content