Συνεχίζεται η εποχή Λέλεκα στον ΠΟΑ

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου του προσφυγικού προαστίου.

Ο Γιώργος Λέλεκας, όπως ήταν γνωστό από νωρίς, συνεχίζει στον προεδρικό θώκο του ΠΟΑ, αφού δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος για ν’ αναλάβει τα «ηνία» του ιστορικού σωματείου.

Πριν τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και κατά τη διάρκεια της έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης περιόδου και η διοίκηση Λέλεκα… απάντησε σε ερωτήματα των μελών του ΠΟΑ.

ADVERTISING

Όσον αφορά, στους υποψήφιους του Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν 70 άτομα και βρέθηκε 1 άκυρο. Τα αποτελέσματα ήταν: Κώστας Ανδρόνας 45, Σωκράτης Βασιλάκης 38, Κυριάκος Γκούφας 59, Νίκος Κουγιουμτζάκης 27, Βασίλης Πανταζής 43, Αντώνης Παπαδάκης 36, Νίκος Παπαδάκης 47, Φίλιππος Ρουμπάκης 29, Κώστας Τσαΐνης 30 και Νίκος Φλαμουράκης 51. Οι Κυριάκος Γκούφας και Νίκος Φλαμουράκης είναι νέα μέλη και συγκέντρωσαν τις περισσότερους ψήφους.

Καλέμπουμπας: «Σε καλά χέρια η ομάδα, το… βάρος στις υποδομές»

ADVERTISING

Συνεχίζει στον προεδρικό θώκο ο Λέλεκας

H ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της ομάδας μας λίγο νωρίτερα στα γραφεία του σωματείου.

ADVERTISING

Της εκλογικής διαδικασίας προηγήθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, με συζήτηση και ερωτήσεις που απαντήθηκαν επι των θεμάτων.

Στην προεδρία του Π.Ο.Α συνεχίζει ο Γιώργος Λελεκας ενώ παρακάτω είναι και τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ψήφισαν 70 άτομα με 1 άκυρο.

ADVERTISING

Κυριάκος Γκούφας 59,

Νίκος Φλαμουράκης 51

Νίκος Παπαδάκης 47

Κώστας Ανδρόνας 45,

Βασίλης Πανταζής 43

Σωκράτης Βασιλάκης 38

Αντώνης Παπαδάκης 36

Κώστας Τσαΐνης 30

Φίλιππος Ρουμπάκης 29

Νίκος Κουγιουμτζάκης 28

Ευχόμαστε στον Κυριάκο Γκούφα και στον  Νίκο Φλαμουράκη, τα νέα μέλη του Συμβουλίου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.