Στο… τιμόνι του Ρούβα και τη νέα χρονιά ο Ν. Τσερεβελάκης!

Ήταν γνωστό πλέον είναι και επίσημο. Ο Νίκος Τσερεβελάκης θα καθοδηγήσει τον Ρούβα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι δύο πλευρές είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από την πορεία του σωματείου την φετινή χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ και από την πρώτη στιγμή η παραμονή του έμπειρου τεχνικού ήταν πολύ κοντά.

Κοιτάζουν την επόμενη ημέρα στον Ρούβα!

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του Ρούβα συναντήθηκε με τον Νίκο Τσερεβελάκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες και έδωσαν τα… χέρια για να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο η συνεργασία τους.

Ο Ρούβας κατέκτησε με ευκολία το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας αρχίζουν και χτίζουν το σύνολο για την επόμενη χρονιά που αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη.

ADVERTISING

Ο Νίκος Τσερεβελάκης μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρούβα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 λέγοντας: «Ή απόφαση μου να παραμείνω στον Ρούβα ήταν εύκολη αφού είμαι ευχαριστημένος από την άριστη συνεργασία που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά στην επιστροφή του Ρούβα στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Για στόχους δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα αφού είναι νωρίς. Ακόμα παίζουμε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. Να τελειώσει πρώτα η χρονιά και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε τον Ρούβα της νέας χρονιάς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content