Κοιτάζουν την επόμενη ημέρα στον Ρούβα!

Ο Ρούβας το βράδυ της Κυριακής με το “διπλό” στην Αγία Βαρβάρα κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν ήδη σιγά σιγά την επόμενη ημέρα.

Η ομάδα της Γέργερης επιστρέφει εκεί που ανήκει. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ο Ρούβας επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΗ έχοντας αποκλειστικό στόχο την καθιέρωση του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ και να επιστρέψει στις παλιές συνήθειες.

Οι άνθρωποι της ομάδας παρότι υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ κοιτάζουν ήδη σιγά σιγά την επόμενη ημέρα προκειμένου ο Ρούβας να εμφανιστεί έτοιμος στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Μπορεί να μην έχει γίνει επίσημη συζήτηση με τον Νίκο Τσερεβελάκη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές να ανανεωθεί η συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν, μιας και ο έμπειρος τεχνικός δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα η οποία πήρε…εύκολα το πρωτάθλημα όπως δείχνουν και τα στατιστικά.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εκφράσει την θέληση τους να κρατήσουν τον βασικό κορμό μιας και ο Ρούβας φέτος είχε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις που έχουν αρκετές παραστάσεις από την Α1 ΕΠΣΗ και στην συνέχεια να ενισχύσουν το ρόστερ με έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν στην καλή πορεία της ομάδας.

Στον Ρούβα κοιτάζουν την επόμενη ημέρα με σοβαρότητα και ηρεμία έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά τους και την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα γίνει ξανά δύναμη στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.