Αιχμηρή τοποθέτηση από τον Νίκο Τζώρτζογλου

Με μία ακόμα αιχμηρή τοποθέτηση του, ο «παντοδύναμος» στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο Νίκος Τζώρτζογλου που εξελέγη και πάλι πρόεδρος στην Ένωση με το συντριπτικό 92%, «κατακεραυνώνει» τον Υφυπουργό Αθλητισμού, χωρίς να αναφέρει όμως τ’ όνομά του. 

Ν. Τζώρτζογλου: «Κερδισμένο το ποδόσφαιρο, νομίζαμε ότι είχαμε βουλευτικές εκλογές» (vid)

ADVERTISING

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Τζώρτζογλου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μέγαρο Μαξίμου ακούει;

Εκλογές Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εν έτει 2022…

Εκλογές ενός αθλητικού φορέα που κάποιοι νόμιζαν ότι είναι βουλευτικές και έπραξαν αναλόγως.

ADVERTISING

Μια προεκλογική περίοδος γεμάτη παρασκηνιακές μεθοδεύσεις από τον Ηρακλειώτη Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άνω-κάτω σωματεία και διοικήσεις με τις τακτικές του.

Μέχρι και ολόκληρα διοικητικά συμβούλια πέρασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου στην 25ης Αυγούστου. Αφήστε τα τηλέφωνα που έπεσαν!

Βέβαια οι άνθρωποι του γραφείου ίσως να ξέχασαν ότι μάτια υπάρχουν και βλέπουν και αυτιά που ακούν και ενήργησαν αδίστακτα και με περίσσιο θράσος.

ADVERTISING

Στην τελική βέβαια όχι μόνο δεν πέρασαν οι πρακτικές τους αλλά η ήττα τους είναι συντριπτική 92% με 8% και 11 – 0 στις έδρες του Δ/Σ.
Ποδοπατήθηκαν όλα τα μικροπολιτικά παιχνίδια τους!

Ωστόσο δεν μπορεί παρά τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο να είναι μια μικρογραφία το πώς έχει κινηθεί ο συγκεκριμένος Υφυπουργός στις αθλητικές Ομοσπονδίες αλλά και όπου αλλού υπάρχει εκλογική κάλπη.

Σαν τον χαμαιλέοντα που έρπεται και θέλει να τρυπώνει παντού και με κάθε τρόπο!

ADVERTISING

Αλήθεια, το Μέγαρο Μαξίμου ακούει;;;

Είμαι ένας πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.. Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Και πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Νίκος Τζώρτζογλου…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.