Ν. Τζώρτζογλου: «Κερδισμένο το ποδόσφαιρο, νομίζαμε ότι είχαμε βουλευτικές εκλογές» (vid)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το συντριπτικό αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, εμφανίστηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου, που για ακόμα μία φορά, άφησε αιχμές για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν ο αντίπαλός του και πρόσθεσε πως τον περίμενε πιο δυνατό.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, που για 6η συνεχόμενη εκλογική διαδικασία, ψηφίστηκε ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αρχικά στη τοποθέτησή του τόνισε μεταξύ άλλων: «δεν περίμενα σε αυτό το βαθμό το αποτέλεσμα, είναι ποσοστό ρεκόρ. Το να παίρνεις 92% και να κερδίζει 11-0, έναν αντίπαλο, τον Λευτέρη και εννοώ τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον περίμενα πιο δυνατό.

Είναι άξιος αντίπαλος, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να χάσει με τέτοιο σκορ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ευχαριστώ όλα τα σωματεία γι’ αυτήν την δύναμη που μου δίνουν με την ψήφο τους να ανανεώσω τη θητεία μου για τέσσερα ακόμα χρόνια. Δεσμεύτηκα ότι από αύριο το πρωί, δεν θα υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι, κερδισμένο πιστεύω θα είναι το ποδόσφαιρο, χαμένος μόνο αυτός ο περίεργος τύπος που όλοι νομίζαμε ότι είχαμε βουλευτικές εκλογές, αλλά δεν είχαμε, είχαμε εκλογές σε μία ποδοσφαιρική Ένωση και αυτό είναι κάτι που μου αφήνει μία πικρία.

ADVERTISING

Τα παραμερίζουμε και κοιτάζουμε μπροστά, ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν και ευχαριστώ και την πυρηνική δύναμη, τον Πλούταρχο-Κουτεντάκη, αυτός ο άνθρωπος μαζί με τα σωματεία, έδωσαν τη νίκη σε μένα».

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις, όπου αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν φαινόταν αισιόδοξος πριν… μιλήσει η κάλπη, λέγοντας: «πριν ανοίξει η κάλπη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα γιατί κανένας δεν ξέρει τι θα δείξει. Έβγαζα απαισιοδοξία γιατί τα διάφορα γκάλοπ μου έδιναν μόνο 30%, λογικό είναι να ανησυχείς, το αποτέλεσμά μας, το 92% και το 11-0, έδωσε απαντήσεις».

Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις του:

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.