Ν. Παπαδόπουλος: «Ζητάμε από την πόλη των Χανίων την στήριξη τους για την άνοδο την επόμενη σεζόν» (vid)

Τα Χανιά έκλεισαν με νίκη την φετινή σεζόν στην Κρήτη επικρατώντας του ΟΦΙ με 2-0 και ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας και ζήτησε περισσότερη στήριξη την νέα χρονιά για να διεκδικήσουν τα Χανιά την άνοδο στην Super League 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Φέτος μέσα στο γήπεδο μας είμαστε πολύ δυνατοί. Μετυά το παιχν΄διι με τον Εργοτέλη που χάσαμε τις ελπίδες μας για την κορυφή, είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές μας να τους δώσουμε κίνητρο. Η ήττα την προηγούμενηα γωνιστική μας πόνεσε. Σήμερα ωστόσο με ένα αντίπαλο που είχε κίνητρο και προσπάθησε αρκετά το δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΙ μας πίεσε αρκετά και με το δεύτερο τέρμα πήραμε μια δύσκολη νίκη.

ADVERTISING

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για όλη την πορεία μας στην σεζόν. Σε κάποια παιχνίδια αδικήσαμε τους ευατούς μας και θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αξιολογήσουμε την φετινή μας προσπάθεια, να βρούμε τα λάθη μας και να διορθώσουμε δύο τρία πράγματα ώστε του χρόνου να διεκδικήσοιυμε την άνοδο. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που και στα δύσκολα μας στήριξε με την φώνη του και το χειροκρότημα του και εύχομαι την επόμενη σεζόν να ξεσηκωθεί όλη η πόλη των Χανίων και να μας δώσει ώθηση ώστε να διεκδικήσουμε του χρόνου την άνοδο.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.