Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Χιλή: «Απομένουν λεπτομέρειες για την μεταγραφή Γκαγιέγος»

Συνεχίζεται το… σίριαλ στην Χιλή με την περίπτωση του Γκαγιέγος, αφού σημερινό ρεπορτάζ κάνει λόγω για λεπτομέρειες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χιλιανού μέσου.

Alairelibre: «Συμφώνησε με ΟΦΗ ο Γκαγιέγος και έρχεται στην Ουνιβερσιτάδ»

ADVERTISING

Από τις αρχές της εβδομάδας στην Χιλή κάνουν λόγο για σίγουρη την μεταγραφή του Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιτάδ, μετά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω προσωπικών.

Στον ΟΦΗ κοιτάζουν το πρωτάθλημα και όχι τις προτάσεις!

ADVERTISING

Στον ΟΦΗ διέψευσαν τα δημοσιεύματα από την Χιλή τονίζοντας πως αυτή την χρονική στιγμή άπαντες στον σύλλογο έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο πρωτάθλημα και στους στόχους της ομάδας και όχι στις πωλήσεις και μεταγραφές.

Παρόλα αυτά νέο δημοσίευμα από την Χιλή το απόγευμα της Τετάρτης αναφέρει πως «ο Γκαγιέγος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2023, αλλά απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ξεκλειδώσει την αποδέσμευσή του και να υπογράψει την επιστροφή του στους μπλε», ενώ στην συνέχεια γράφουν: «Ο 30χρονος παίκτης έχει ρήτρα αποχώρησης από τον ΟΦΗ ύψους 600 χιλιάδων ευρώ, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να μειώσει το ποσό, κάτι που έχει κάνει την Ουνιβερσιδάδ ντε Χιλή να περιμένει».

Το… σίριαλ φαίνεται να συνεχίζεται από την πλευρά της Χιλής και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον του ποδοσφαιριστή…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content