Στον ΟΦΗ κοιτάζουν το πρωτάθλημα και όχι τις προτάσεις!

Στον ΟΦΗ διαψεύδουν την συμφωνία που έρχεται από την Χιλή με τον Γκαγιέγος, ώστε να υπογράψει στην Ουνιβερσιτάδ τονίζοντας πως μοναδικός στόχος αυτή την χρονική στιγμή είναι το πρωτάθλημα και οι στόχοι της ομάδας.

Μπορεί στην Χιλή να έχουν τελειωμένη την μεταγραφή του Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιτάδ, ωστόσο από την πλευρά του ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο στόχος είναι η είσοδος στα play offs.

Alairelibre: «Συμφώνησε με ΟΦΗ ο Γκαγιέγος και έρχεται στην Ουνιβερσιτάδ»

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ δέχεται συνεχώς προτάσεις για τον Γκαγιέγος από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και ενημέρωσε ο ίδιος ότι θέλει να επιστρέψει στην χώρα του για οικογενειακούς λόγους. ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καλυφθεί η ρήτρα που έχει βάλει  η ΠΑΕ.

Φυσικά για τον ΟΦΗ προτεραιότητα δεν είναι οι προτάσεις που έρχονται αλλά μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε έναν μήνα που κρίνονται οι στόχοι.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content