Τα πρώτα δείγματα του Ριμπέιρο Σάντσες με τη φανέλα του Γιούχτα!

Ο Ριμπέιρο Σάντσες έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Γιούχτα και το ?????????? σκιαγράφησε την εμφάνιση του και σας μεταφέρει τι θα προσφέρει στους πράσινους μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ομάδα των Αρχανών βαδίζει σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σίγουρα οι επιλογές που θα έχει ο Άγγελος Κασσωτάκης στο ρόστερ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στους στόχους.

Η ομάδα των Αρχανών έκανε «ψώνια» από το εξωτερικό φέρνοντας στην Κρήτη τον Ελβετό Ριμπέιρο Σάντσες, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΟΑ, μπαίνοντας αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο μετά από πρόβλημα του Δωματά.

ADVERTISING

Ο νεαρός εξτρέμ με το «καλημέρα» έδειξε ευδιάθετος να προσφέρει στους «πράσινους» και η ταχύτητα του είναι αυτή που ξεχωρίζει από τις ικανότητες του, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΟΑ.

Παράλληλα ο Ριμπέιρο φαίνεται να το έχει με την μπάλα στα πόδια, ενώ το πρέσινγκ ψηλά το έκανε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που άρεσε στον Άγγελο Κασσωτάκη, αφού του αρέσει το παιχνίδι κυριαρχίας.

Ο Ριμπέιρο μπορεί να είναι λίγο καιρό στο νησί μας, ωστόσο φαίνεται να έχει προσαρμοστεί και το ντεμπούτο του ήταν αρκετά φιλόδοξο για την συνέχεια, αφού όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει τους συμπαίκτες του θα βελτιώνεται και ο ίδιος.

ADVERTISING

Ο Άγγελος Κασσωτάκης, έχει στο «οπλοστάσιο» του ένα ταχυδυναμικό εξτρέμ που μπορεί να δώσει λύσεις σε ματς που ο Γιούχτας θα βρει κλειστές άμυνες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.