Ν. Συριγωνάκης: «Τύχη και χαρά που Περιφερειάρχης είναι ο κ. Αρναουτάκης»

Την εκδήλωση παρουσίασης των εμφανίσεων των Μικτών ομάδων αλλά και της χορηγικής συνεργασίας ΕΠΣΗ-«Φήμη», παρευρέθηκε ο Αντιπεριφειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιχειρηματία κ. Ζηδιανάκη, αλλά και όλους τους χορηγούς που βοηθούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επιπλέον, ο ίδιος, μετά τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκόμενών όσο αναφορά την πολιτική της Περιφέρειας στο τομέα του αθλητισμού, πρόσθεσε πως είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής τους, η βοήθεια του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ADVERTISING

Στη τοποθέτησή του, ο κ. Συριγωνάκης, ανέφερε αρχικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που παρευρισκόμαστε εδώ. Είναι μια σημαντική στιγμή αν αναλογιστούμε ότι ο μεγάλος χορηγός είναι ένας ιδιώτης επιχειρηματίας που έχει αποδείξει ότι δεν βοηθάει μόνο το ποδόσφαιρο αλλά συνεχώς βρίσκεται παντού και συμβάλει στην ανάπτυξη και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως βέβαια κάνουν κι άλλοι επιχειρηματίες. Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι η καρδιά της επιτυχίας είναι οι χορηγοί των εκάστοτε ομάδων».

Ακόμα, ο κ. Συριγωνάκης, πρόσθεσε: «Ένας από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής μας είναι η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλη την Κρήτη. Έχουμε μεγάλη τύχη και χαρά που είναι ο Σταύρος Αρναουτάκης περιφερειάρχης, γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα του αθλητισμού. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως ο ερασιτέχνης παράγοντας καθημερινά πασχίζει και αγωνίζεται για την επιβίωση του και την επιβίωση των σωματείων και του αθλητισμού».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content