ΑΕΚ: Ελεύθερος και τυπικά ο Δ. Νεόπουλος – Ανακοινώνει Γ. Σαμπροβαλάκη!

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τους "κιτρινόμαυρους" να λύνουν και τυπικά την συνεργασία τους με τον Νεόπουλο, την ώρα που έχουν μείνει τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο Σαμπροβαλάκης.

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ έχοντας καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και άπαντες θέλουν το 2022 να τους κρατήσει εκεί και να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά.

Αρέσουν δύο «μικροί» στην ΑΕΚ

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν οι "κιτρινόμαυροι" έλυσαν την συνεργασία τους με τον Δημήτρη Νεόπουλο, ο οποίος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές, στην ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γιώργου Σαμπροβαλάκη, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που μένει είναι οι τελικές λεπτομέρειες.

ADVERTISING

Ο "Σάμπρο" είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στους Νέους Αλμυρού, κάνοντας τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του, μιας και αναζητούν νεαρούς παίκτες. Έτσι λοιπόν το "deal" έγινε και τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί από τους "κιτρινόμαυρους".