Αρέσουν δύο «μικροί» στην ΑΕΚ

Στην απόκτηση τουλάχιστον δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ΑΕΚατσαμπά, θα προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας, με τους «εκλεκτούς» να έχουν βρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚατσαμπά, έχουν εστιάσει σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού γεννηθέντα το 2000, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Β2 ΕΠΣΗ και εφόσον αποδεσμευτεί από την ομάδα του, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του.

Πέραν του παραπάνω, η ΑΕΚ έχει βάλει στο «στόχαστρό» της έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή, γεννηθέντα το 2006, ο οποίος αγωνίζεται στην Β1 ΕΠΣΗ, όπου επίσης, εφόσον αποδεσμευτεί, τότε θα προχωρήσει ταχύτατα για την απόκτησή του.

ADVERTISING

Οι προαναφερθέντες παίχτες, βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και περιμένουν το κατάλληλο timing για να κινηθούν για την απόκτησή τους, ενώ οι επόμενες κινήσεις θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις.

Ήδη ο Δημήτρης Νεόπουλος έχει ζητήσει να αποχωρήσει, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ενώ ένας ακόμα ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην «έξοδο», όμως δεν έχει διαρρεύσει τ’ όνομά του.