Στην πόρτα της εξόδου έξι ποδοσφαιριστές στον Ηρόδοτο

Στην πόρτα της «εξόδου» βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ηρόδοτος, που ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοικούντες για να λύσουν τα συμβόλαια τους και να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς τόσο ο μικρός αριθμός του έμψυχου δυναμικού, όσο και οι αποχωρήσεις που έπονται, θα την οδηγήσουν σε αυτό.

Στον Ηρόδοτο πάντως, επισήμως, επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες πως οι διοικούντες βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λουμπάκη, Γιάννη Κοιλιάρα, Δημήτρη Κοιλιάρα, Μάνο Μπολάκη, Γιώργο Χαρίτο και Γιάννη Δερμιτζάκη, με τους οποίους εξετάζουν το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους.

ADVERTISING

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, εάν πρόκειται για απόφαση της διοίκησης ή απόφαση των ίδιων των ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν.

Ήδη η πλειοψηφία αυτών των ποδοσφαιριστών, έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες Γ Εθνικής του Ηρακλείου και όχι μόνο αλλά και από την Α1 ΕΠΣΗ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Στο στόχαστρο του ΠΟΑ οι Χαρίτος, Βρεττός και Λουμπάκης!

ADVERTISING

Θέλουν διακαώς Δ. Κοιλιάρα στον Πόρο!

ADVERTISING

Θέλει «πακέτο» Κοιλιάρα και Μπολάκη ο Αλμυρός