Στο στόχαστρο του ΠΟΑ οι Χαρίτος, Βρεττός και Λουμπάκης!

Τις περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται με τη φανέλα του Ηροδότου, εξετάζουν στον ΠΟΑ που ψάχνουν εναγωνίως για την ενίσχυση του ρόστερ τους τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. 

Ο ΠΟΑ μετά τα προβλήματα τραυματισμών των Σαμουηλίδη, Πατινιώτη, Σένκα και Τσιρούδη, με τους δύο πρώτους να χάνουν ολόκληρη την χρονιά, «αποδεκατίστηκε», ενώ «έχασε» και τον Αμπέλ Μασουέρο που αποχώρησε για την Αργεντινή, μένοντας ελεύθερος.

Τα παραπάνω, αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν σε σημαντική ενίσχυση για το προσφυγικό σωματείο και στο πλαίσιο αυτό, έχουν επικεντρωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους.

ADVERTISING

Ο λόγος για τους Νίκο Βρεττό, Γιώργο Χαρίτο και Νίκο Λουμπάκη, οι οποίοι «αρέσουν» στους Ατσαλενιώτες και εφόσον αποχωρήσουν από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως θα κινηθούν για την απόκτησή τους.

Πέραν αυτών βέβαια, στα «υπόψιν» των ανθρώπων του ΠΟΑ είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες και θα μπορούν να είναι άμεσα διαθέσιμοι. Όποιοι πάντως και εάν αποκτηθούν, θα αποκτηθούν για το υπόλοιπο της σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΟΑ και τη νέα χρονιά, καθώς όπως και στη περίπτωση του Αννιτσάκη, ο ΠΟΑ κοιτάζει μακροπρόθεσμα, θέλοντας να παρέχει στον Ανέστη Αναστασιάδη το καλύτερο δυνατό.