Έπιασε δουλειά ο Παπαματθαιάκης-Επίσημο του Φραγκουλάκη!

Παίκτης του Αλμυρού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Γαζίου, ενώ στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ο οποίος είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες!

Κοντά στον Αλμυρό ο Μ. Φραγκουλάκης, αποχώρησε ο Μ. Τσαμάρες

ADVERTISING

Η εποχή Παπαματθαιάκη στον Αλμυρό ξεκίνησε και επίσημα με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται στο Ηράκλειο και να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του σωματείου!

Η έλευση Παπαματθαιάκη, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις…

ADVERTISING

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Γαζίου καθώς ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ο οποίος βρίσκονταν μία ανάσα από την ομάδα, ήρθε σε πλήρη συμφωνία και το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Αλμυρού!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Αλμυρού τον κ. Παπαματθαϊάκη Μανώλη, το νέο προπονητή της ομάδας μας.

Με την χρόνια εμπειρία του στο χώρο των γηπέδων, είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει την ομάδα του Αλμυρού σε νίκες και θα δώσει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας μας να απολαμβάνουν ένα εκπληκτικό αγώνα κάθε φορά.

ADVERTISING

Μαζί με το κ. Παπαματθαϊάκη, καλωσορίζουμε και ένα ακόμα μέλος στην ποδοσφαιρική οικογένεια μας, το νέο παίκτη κ. Φραγκουλάκη Μιχάλη.

Ευχόμαστε και στους 2, καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα και μια νέα χρονιά γεμάτη επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα!”

Στις παρακάτω φωτογραφίες ο νέος τεχνικός του Αλμυρού με τον πρόεδρο Γιάννη Μαυράκη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μιχάλης Φραγκουλάκης με τον Α΄ Αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο ΕΠΟ-ΕΠΣΗ Θωμά Γαβαλά!

ADVERTISING