Κοντά στον Αλμυρό ο Μ. Φραγκουλάκης, αποχώρησε ο Μ. Τσαμάρες

Τον Αλμυρό του 2022, προετοιμάζουν ήδη οι άνθρωποι της ομάδας του Γαζίου, με τις πρώτες προσθαφαιρέσεις να γίνονται δεκτές και να αφορούν, μία προσθήκη και μία αποχώρηση από το ρόστερ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τον Γιούχτα, αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο ρόστερ του Αλμυρού, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζίου, για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται μία «ανάσα» από την ένταξή του στο ρόστερ του Αλμυρού και απομένουν τα τυπικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

ADVERTISING

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας του Αλμυρού, με τον Ματίας Τσαμάρες, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, να αποτελεί παρελθόν και να έχει ήδη αποχωρήσει από την χώρα μας.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής, παρ’ ότι είχε αρκετά καλά στοιχεία, δεν κατάφερε να διατηρηθεί στο ρόστερ του Αλμυρού, αποχωρώντας μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καταγράφοντας μία μόλις επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας του Γαζίου.

Οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την ομάδα του Γαζίου, εντός αγωνιστικού χώρου και μοιραία, αποτέλεσε παρελθόν.