ΑΛΜΥΡΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Παρελθόν από τη Χερσόνησο ο Παπαδιός – Μια ανάσα από τον Αλμυρό

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Παρελθόν από τη Χερσόνησο ο Παπαδιός – Μια ανάσα από τον Αλμυρό
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Παρελθόν από τη Χερσόνησο αποτελεί ο Νίκος Παπαδιός, με το σωματείο να ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στη συνέχιση της καριέρας του στον Αλμυρό.

Ο Παπαδιός εντάχθηκε στη Χερσόνησο την αγωνιστική περίοδο 2025-26 και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας, καταγράφοντας 31 συμμετοχές και συμβάλλοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «ΜΑΚΟ 365» την περασμένη χρονιά.

Η παρουσία του στη Χερσόνησο ολοκληρώνεται πλέον, με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, έπειτα από μία χρονιά στην οποία είχε ενεργό ρόλο στις υποχρεώσεις του σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επόμενος σταθμός του αναμένεται να είναι ο Αλμυρός, με την ομάδα του Γαζίου να βρίσκεται κοντά σε μία ακόμη προσθήκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ με τον ικανό μέσο να πραγματοποιεί ήδη προπονήσεις με την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου.

Η μετακίνησή του στον Αλμυρό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά και γνωρίζει τις απαιτήσεις του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Πλέον, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Παπαδιού, με τις πληροφορίες να τον φέρνουν πολύ κοντά στην ομάδα του Γαζίου.

Η ανακοίνωση της Χερσονήσου:

«Η διοίκηση της Χερσονήσου, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Παπαδιό».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα