Ε. Σερπετζόγλου: «Δυστυχώς ένα σοβαρός τραυματισμός, με οδηγεί στην άμεση απόσυρση»

Για την αποχώρησή του από το Ηράκλειο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού μίλησε στο Grandport o Ευθύμης Σερπετζόγλου!

Ο ίδιος όπως ανέφερε ένα μεγάλος κύκλος για τον ίδιο κλείνει μετά από 7 χρόνια καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αναγκαία η επιστροφή του στην Αθήνα.

Παράλληλα μίλησε για τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε το Ραύκο και τον ΟΦΑΜ, ενώ τέλος μίλησε και για την απόφασή του να σταματήσει από την ενεργό δράση λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

ADVERTISING

Αναλυτικά δήλωσε: «Μετά από 7 χρόνια ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για μένα, μιας και για επαγγελματικούς λόγους είναι αναγκαία η επιστροφή μου στην Αθήνα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, τον Ραύκο και τον ΟΦΑΜ!

Ευτυχώς οι ωραίες στιγμές ήταν περισσότερες από τις άσχημες! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, με χρονολογική σειρά, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τον Αντώνη Σουγιά, τον Μάκη Λυκούδη, τον Αντώνη Λεκάκη και τον Γιώργο Παναγιωτάκη!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, στις διοικήσεις και του φιλάθλους των δύο ομάδων! Είμαι τυχερός γιατί μέσα σε αυτά τα χρόνια έκανα φίλους και αυτή είναι η μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση! Δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός, με οδηγεί στην άμεση απόσυρση, οπότε η ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Κρήτη, θα γίνει σίγουρα από άλλο πόστο!

ADVERTISING

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι και ο ΟΦΑΜ και ο Ραύκος, θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα βρουν τον δρόμο τους, ώστε να επιστρέψουν στις κατηγορίες που ανήκουν!

Εις το επανιδείν!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content