Μια παιδική χαρά για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (pics & vid)

Τα super markets Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Η Κρήτη δίνει ζωή”, πολλούς φίλους από τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και το εξωτερικό, δημιούργησαν και εξόπλισαν μια νέα παιδική χαρά στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά ένα καινούριο χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης. 

Με πολύ χαρά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το όραμα του Συλλόγου “Η Κρήτη δίνει ζωή” – Crete for Life για μια νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, στο χώρο του ΠΑΓΝΗ, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και να περνάνε πιο ευχάριστα τις δύσκολες ώρες που θα βρίσκονται εκεί. Η παιδική χαρά είναι έτοιμη για τους μικρούς μας φίλους και ευχόμαστε να μπορέσει να κάνει την παραμονή τους εκεί λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη!

ADVERTISING

“Είμαστε πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες και δράσεις που κάνουν τη ζωή των μικρών μας φίλων καλύτερη”!

Δείτε την παιδική χαρά εδώ:

ADVERTISING

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Crete for Life – Η Κρήτη Δίνει Ζωή:

Το Crete for Life είναι ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε θρησκευτική ή πολιτική σχέση, το οποίο δεν κάνει διακρίσεις βάσει φυλής, φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, θρησκείας ή πολιτικής. Εστιάζει στα παιδιά και εργάζεται σε πρακτικά έργα για να έχει άμεση και διαρκή επίδραση στη ζωή των παιδιών.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.creteforlife.org

ADVERTISING

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα νέα των super markets Χαλκιαδάκης εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/neaClick to Hide Advanced Floating Content