Β. Παπαγγελής: «Επιτέλους ξεκινάει η μικρή Παγκρήτια Ποδοσφαιρική Ολυμπιάδα»

Ως μία μικρή Παγκρήτια Ποδοσφαιρική Ολυμπιάδα, παρομοίασε το 10ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Πρωταθλήματος Υποδομών Βαγγέλης Παπαγγελής, μιλώντας στο ??????????, λίγα 24 ώρα πριν την… πρεμιέρα.

Ο επί χρόνια παράγοντας και… μετρ του παιδικού ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, κάλεσε το φίλαθλο κόσμο, να παρευρεθεί στα παιχνίδια και να στηρίξει τα νεαρά παιδιά και να τα εμψυχώσει έτσι ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του ποδοσφαίρου, ενώ όσο αναφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκαθάρισε πως αυτά θα τηρούνται απαρέγκλιτα.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Παπαγγελής, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη, για τη στήριξή τους στον αθλητισμό και τη διοργάνωση, όπως επίσης τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και τα αθλητικά κέντρα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους.

ADVERTISING

Παιδικό Πρωτάθλημα: Πρεμιέρα με 79 παιχνίδια το σαββατοκύριακο(11-12/12)!

Για την επιστροφή του παιδικού πρωταθλήματος, μετά από δύο χρόνια αποχής, ο ίδιος τόνισε: «επιτέλους ξεκινάει η μικρή Παγκρήτια Ποδοσφαιρική Ολυμπιάδα. Τα δύο χρόνια αποχής, ήταν πάρα πολλά. Μετά από καιρό, μας δόθηκε η δυνατότητα σαν ΕΠΣΗ, να διοργανώσουμε εκ νέου το 10ο Παγκρήτιο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, με τη συνδιοργάνωση φυσικά της Περιφέρειας Κρήτης.

ADVERTISING

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα στο παρελθόν και ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου, η διοργάνωση αυτή, είναι η καλύτερη δραστηριότητά μας. Είμαστε χαρούμενοι που και πάλι τα γήπεδα θα γεμίσουν με παιδικά χαμόγελα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, να συναγωνιστούν με παιδιά της ηλικίας τους.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να προσκαλέσω τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, να γεμίσει τα γήπεδα, παιχνίδια θα διεξάγονται κάθε σαββατοκύριακο, σχεδόν σε κάθε γειτονιά και θα πρέπει όλοι μαζί, να βρεθούμε εκεί και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά για τις προσπάθειες τους και να τα εμψυχώσουμε με τη παρουσία μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Επίσης, θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι σε όλα τα παιχνίδια, θα τηρούνται αυστηρά και απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε ήδη ενημερώσει τα αθλητικά κέντρα και τις ομάδες για τα όσα θα πρέπει να τηρούνται, ενώ οι αγώνες θα έχουν συνεχή ιατρική κάλυψη.

ADVERTISING

Ευχαριστώ τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, τα αθλητικά κέντρα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και εύχομαι να γίνουν όμορφα παιχνίδια, τα οποία θα τα ευχαριστηθούν πρώτα τα παιδιά και κατ’ επέκταση και οι γονείς».

Όσο αναφορά την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ο Βαγγέλης Παπαγγελής, ανέφερε: «Πάντα η Περιφέρεια Κρήτης είναι κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον παιδικό αθλητισμό. Οι κ.κ. Αρναουτάκης-Συριγωνάκης, είναι κεφάλαιο για τον αθλητισμό της πόλης μας αλλά και της Κρήτης γενικότερα και τους ευχαριστούμε που στηρίζουν τις προσπάθειές μας και τη διεξαγωγή του 10ου Παιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου».Click to Hide Advanced Floating Content