Από Τετάρτη(17/11) ξεκινούν οι εγγραφές για το camp του Πόρου με τον Β. Χατζηπαναγή!

Από την ερχόμενη Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ξεκινούν οι δωρεάν εγγραφές για το σπουδαίο Camp που διοργανώνει ο Πόρος με τον Βασίλη Χατζηπαναγή!

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: «Σε ρυθμούς… Βασίλη Χατζηπαναγή κινούνται ήδη οι “μπλε” του Ηρακλείου! Ξεκινούν από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και καθημερινά οι ΔΩΡΕΑΝ εγγραφές στο ανοικτό camp του Πόρου! Camp για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών που διοργανώνουν οι “μπλε” και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου (από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα) στο Δημοτικό Γήπεδο “Ικάριο” με τη συμμετοχή του τεράστιου “Βάσια”!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την Τετάρτη (17/11) και καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή (26/11) από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τα γραφεία της ομάδας των Ανατολικών Προαστίων στην… καρδιά του Πόρου (Κομνηνών 13) και να δηλώνουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή! Ενώ ανήμερα της πρώτης ημέρα του camp (Σάββατο 27 Νοεμβρίου) οι εγγραφές θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ από τις 10 έως τις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο “Ικάριο”. Παράλληλα καθημερινά τις συγκεκριμένες ώρες δηλώνετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και στα τηλέφωνα 2810 342436 και 6977992221 (Τάσος Βαρδάκης, υπεύθυνος γραφείου Τύπου).

ADVERTISING

Περιμένουμε όλα τα παιδάκια για μια διήμερη γιορτή ποδοσφαίρου με τον… ΜΑΓΟ της μπάλας και τις παιδικές φωνές να πλημμυρίζουν το Δημοτικό Γήπεδο “Ικάριο”».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.