ΕΠΣΗ: Αποφάσισαν την άμεση έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος και του αναπτυξιακού Youth Legue!

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΗ η σύσκεψη για τη διοργάνωση του Παιδικού Πρωταθλήματος και του αναπτυξιακού Youth League της ΕΠΣΗ.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος Υποδομών Βαγγέλης Παπαγγελής και το στέλεχος  Φίλιππας Βερδιάκης, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συμμετέχοντες παράγοντες και προπονητές, ενώ έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση του Α’ Αντιπροέδρου  Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη, μεταφέροντας τα αποτελέσματα των επαφών του με την ΕΠΟ και άλλες Ενώσεις για τη διοργάνωση αγώνων υποδομών.

Απ’ όλους τονίστηκε η αναγκαιότητα έναρξης των δύο διοργανώσεων, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα τονίστηκε το ενδιαφέρον συμμετοχής Ακαδημιών και από τους άλλους νομούς της Κρήτης.

ADVERTISING

Αποφασίστηκε ότι το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι δύο διοργανώσεις της ΕΠΣΗ, το Παιδικό Πρωτάθλημα και το αναπτυξιακό Youth League.

Tην επόμενη Τρίτη 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην ΕΠΣΗ, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι οργανωτικές και αγωνιστικές λεπτομέρειες.

Σκέψεις για τουρνουά ακαδημιών στο Αρκαλοχώρι, για να βοηθηθούν οι σεισμόπληκτοι

ADVERTISING

Παράλληλα, τέθηκε και η πρόταση από τον υπεύθυνο της «Soccer Academy Gerards-Papadakis» κ. Μάνο Παπαδάκη, για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά στο Αρκαλοχώρι με σκοπό τη στήριξη των σεισμόπληκτων ενώ το παρών στη σύσκεψη έδωσαν και οι κ.κ. Μεταξάκης-Δερμιτζάκης εκ μέρους του ΟΦ Αρκαλοχωρίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content