Σκέψεις για τουρνουά ακαδημιών στο Αρκαλοχώρι, για να βοηθηθούν οι σεισμόπληκτοι

Σε μία αξιέπαινη πρόταση προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας Γκέραρντ-Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ενόψει της διοργάνωσης των Παιδικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου, με τους παρευρισκόμενους να αντιδρούν θετικά και να στηρίζουν την ιδέα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας κ. Μανώλης Παπαδάκης, πρότεινε, να διεξαχθεί ένα τουρνουά ακαδημιών στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, το οποίο θα μπορέσει να συγκεντρώσει κόσμο, ενώ τα έσοδά του, θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους, κάτι που βρήκε θετικούς όλους τους εκπροσώπους των ακαδημιών και το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διοργάνωσή του.

Επί της ουσίας, θα αποτελεί ξεχωριστή εκδήλωση-τουρνουά απο τα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ τα οποία επίσης θα διεξαχθούν κανονικά φέτος, όπως και η Αναπτυξιακή Κατηγορία Youth League που προετοιμάστηκε απο πέρυσι, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν διεξήχθη.

Αναμφίβολα, η πρόταση-ιδέα του κ. Παπαδάκη, είναι αξιέπαινη και αναμένεται να στηριχθεί απο τη πλειοψηφία των ακαδημιών του Ηρακλείου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.