Τα συγχαρητήρια του Ηροδότου στον Μ. Βουτσαλά

Η ομάδα του Ηροδότου έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον Μανώλη Βουτσαλά, για την κίνηση του, να υψώσει την μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο, στο Καστελόριζο.

Ο Μανώλης Βουτσαλάς, που είναι από την Νέα Αλικαρνασσό και βρίσκεται χρόνια κοντά στην ομάδα, τους έκανε όλους υπερήφανους στις τάξεις του Ηροδότου και όχι μόνο, με αυτή την κίνηση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Πολλά συγχαρητήριά στον Μανώλη Βουτσαλά για την κίνηση του να υψώσει την μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο στο Καστελόριζο!

Ένας άνθρωπος της Αλικαρνασσού που στηρίζει σταθερά και διαχρονικά και αγαπάει την ομάδα μας, ο Μανώλης Βουτσαλάς (Μπλόμπλος), μας έκανε υπερήφανους για την σπουδαία πρωτοβουλία του να υψώσει την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στο ακριτικό Καστελόριζο.
Η σημαία έχει εμβαδό 745.5 τ.μ. και ζυγίζει 20 κιλά και με την βοήθεια τεράστιου γερανού από την Ρόδο, τοποθετήθηκε στην περιοχή Μανδράκι, ανατολικά του Καστελόριζου και σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου από τις τουρκικές ακτές.
Ο Κρητικός δύτης μαζί με ομάδα του, έδειξε την αγάπη του και την στήριξη του προς το ακριτικό νησί με αυτήν την συμβολική κίνηση, σε μία ιστορική μέρα για την πατρίδα μας.
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο Μανώλη και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σε έχουμε δίπλα μας!».