Πέταξε το πρώτο μέρος, «ξύπνησε» αργά και ηττήθηκε από το Χαϊδάρι ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ ήταν απών από το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, οπού βρέθηκε να χάνει με 0-4, εμφανίστηκε στην επανάληψη βγάζοντας αντίδραση, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι με το Χαϊδάρι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-4.

26/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 6
Ημίχρονο: 0-4
ΠΟΑ
3
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
4
Τελικό
 

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Χαϊδάρι και παρά την εξαιρετική αντίδραση στην επανάληψη, ήταν αργά για να διεκδικήσει το παιχνίδι, τελειώνοντας μάλιστα το ματς με εννιά παίκτες!

Ο αγώνας ξεκίνησε εφιαλτικά για τον ΠΟΑ και ιδανικά για το Χαϊδάρι, το οποίο προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Γκέτσι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1, αφού το πέναλτι καταλογίστηκε όταν ο Καβουσάκης ανέτρεψε επιθετικό του Χαϊδαρίου μετά από ασταθή απόκρουση σε σουτ του Σιούλου.

Στο 8′, το Χαϊδάρι διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Σταγάκης βρήκε τον Κυριαζή, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 0-2 με ένα εύκολο πλασέ. Σε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο για τον ΠΟ οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και από την εκτέλεση του κόρνερ στο 21′, ο Ερρίκος βρήκε τον Συριόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 0-3, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Το Χαϊδάρι, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στο 28′, ο Κυριαζής με κεφαλιά μετά από σέντρα σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, γράφοντας το 0-4 του ημιχρόνου, με το οποίο επί της ουσίας το Χαϊδάρι είχε σφραγίσει τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΟΑ προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι και μπόρεσε να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρσόωπο. Στο 49ο λεπτό, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά μείωσε σε 1-4, δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια, στο 60ο λεπτό, ο Ροβίθης σκόραρε για τον ΠΟΑ, μειώνοντας περαιτέρω το σκορ σε 2-4 και βάζοντας ξανά την ομάδα του στη διεκδίκηση του αγώνα.

Ο ΠΟΑ συνέχισε να πιέζει με τις αλλαγές του Φραντζέσκου να βοηθάνε πολύ, ωστόσο στο 75ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Νύκταρης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΟΑ κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τον Μπουτσάκη να απειλεί στο 77′ με σουτ που πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Στο 80ο λεπτό, ο Βρεττός κέρδισε πέναλτι για τον ΠΟΑ, το οποίο εκτέλεσε ο Γιακουμάκης, μειώνοντας σε 3-4 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Όμως, οι ελπίδες του ΠΟΑ δέχθηκαν νέο πλήγμα στο 89ο λεπτό, όταν ο Αυγουστάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες. Οι «πράσινοι» στις καθυστερήσεις το πάλεψαν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα έφερνε την ισοφάριση και μοιραία ηττήθηκαν με 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P