Β. Ψωμάς: «Όποια ομάδα παίξει δυνατά και με πείσμα θα πάρει το ματς-Μεταβατική περίοδος για το Ασήμι»

Για το παιχνίδι με τον Μοχό και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Βασίλης Ψωμάς.

Ο έμπειρος εξτρέμ αναφέρθηκε για το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Μοχό, τονίζοντας τα σημεία που θα κριθεί η αναμέτρηση.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην εικόνα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ αναφέρθηκε και για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Για το ματς με τον Μοχό: «Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι καθώς παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο ακόμη όπως και εμείς.

Πιστεύω ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα το πάρει η ομάδα που θα παίξει πιο δυνατά και με περισσότερο πείσμα».

Για την εικόνα του Ασημίου στις πρώτες αγωνιστικές: «Η ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο με πολλές προσθήκες και πολλές αποχωρήσεις από πέρυσι και αυτό θεωρώ ότι μας καθυστερεί λίγο καθώς δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στο 100% .

Αυτό φάνηκε σε μερικά διαστήματα του αγώνα με τη Μινωική, η οποία είχε την υπεροχή και τις φάσεις αλλά πιστεύω ότι αν είχαμε την κατάλληλη εμπειρία θα καταφέρναμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς».

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και αν υπάρχει φαβορί: «Πιστεύω ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια στην Α1 όλα τα ματς είναι ντέρμπι και αυτό είναι που κάνει την κατηγορία να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Δεν μπορώ να μιλήσω για φαβορί καθώς δεν έχω παρακολουθήσει κάποια ομάδα όμως θεωρώ ότι οι δυνατότερες φέτος και αυτές που θα ξεχωρίσουν θα είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ , ο Ηρόδοτος και ο Ρωμανός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P