SUPER LEAGUE 1

Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο και… κοιτάει ΟΦΗ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο και… κοιτάει ΟΦΗ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με σκόρερ τον Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα, πετυχαίνοντας το «δύο στα δύο» στη Stoiximan Super League και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό και στο 73′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μαγκομέντ Οζντόεφ, χαρίζοντας το τρίποντο στον Δικέφαλο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερα από 50 λεπτά, ωστόσο αμύνθηκε σθεναρά μέχρι να λυγίσει από την πίεση. Παρά την καλή προσπάθεια, ο Ατρόμητος γνώρισε την πρώτη του ήττα στη νέα σεζόν, μένοντας στους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή ταξιδεύει στην Κρήτη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ατρόμητος δίνει το πρώτο του ματς στο Περιστέρι υποδεχόμενος τον Άρη.

SPORT24

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα