Νέοι Ηροδότου: Με πάθος και ψυχή, η ομάδα των ανατροπών!

Σίγουρα τα ματς των Νέων Ηροδότου δεν είναι για καρδιακούς!

Η νεανική ομάδα του Ηροδότου, έχει αφήσει ήδη τα διαπιστευτήρια της στον αγωνιστικό χώρο, ως ένα σύνολο που περιέχει καρδιά, ψυχή, πάθος, ενώ οι πολλές ανατροπές και τα γκολ στο φινάλε των αναμετρήσεων έχουν χτίσει έναν χαρακτήρα που αρνείται να χάσει!

Όλα τα φετινά παιχνίδια τους (με εξαίρεση την ήττα από τον Ηρακλή Νιπιδιτού), έχουν χαρίσει πολλές συγκινήσεις, ενώ έχουν προχωρήσει σε τρεις ανατροπές, παίρνοντας τη νίκη στο τέλος!

Αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, όπου στην επιστροφή τους στη δράση, μετά από έναν χρόνο απουσίας, επικράτησαν της Δόξας Ηρακλείου με 2-5, αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο!

Ακολούθησε το back 2 back, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου προηγούνταν μέχρι και το 93’, ισοφαρίστηκαν, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα πέτυχαν το γκολ πρόκρισης, επικρατώντας τελικά της Δόξας Ηρακλείου με 4-5!

Στη συνέχεια ακόμη μια ανατροπή, αυτήν την φορά με το Μαρτινέγκο στο πρωτάθλημα, μένοντας νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο πέτυχαν και εκεί την ολική ανατροπή. Και το ματς πάντως με τη Θέρισο έδειχνε να στραβώνει, μένοντας πίσω στο σκορ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο στο 90’ βρήκε τη λύση για το τελικό 3-3.

Και ακολούθησε το χθεσινό, συγκλονιστικό παιχνίδι με τα Κανάρια για τη 2η φάση του Κυπέλλου, όπου βρέθηκαν με 0-2 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στην επανάληψη έκαναν την ολική ανατροπή, ισοφαρίστηκαν, στην παράταση έμειναν ξανά πίσω στο σκορ με 3-4, όμως με δύο γκολ του νεαρού Καραπαπά, με τελευταίο στο 117’ πήραν μια επική πρόκριση, σε ένα ματς με απίστευτο ρυθμό από το πρώτο λεπτό.

Σίγουρα μέχρι στιγμής οι Νέοι Ηροδότου είναι η ομάδα των ανατροπών στο Ηράκλειο, με τα παιχνίδια τους να παίρνουν συναρπαστική τροπή, δεν είναι για καρδιακούς, δείχνοντας πάθος και αυταπάρνηση, στοιχεία που αποτελούν αστάθμητους παράγοντες για τη συνέχεια της καριέρας των νεαρών ποδοσφαιριστών!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P