Συγκλονιστική ματσάρα με εννιά γκολ και φινάλε για «καρδιακούς» με πρόκριση των Νέων Ηροδότου!

Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη τους στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, οι Νέοι Ηροδότου, επιβλήθηκαν με… της Δόξας Ηρακλείου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

04/10/2023 15:30
1η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση με εννιά γκολ και συγκλονιστικό φινάλε, οι Νέοι Ηροδότου, όπως και στο παιχνίδι για την Β2 ΕΠΣΗ το περασμένο Σάββατο, αναδείχθηκαν νικητές, παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μαρκάκης με κεφαλία στο 18ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Αμπαζάι είχα χάσει πέναλτι. Η Δόξα, όπως και στο παιχνίδι μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Φρέσκου στο 34′ και Καντζηλάκη στο 40′. Η ομάδα του Δημήτρη Τριβιζιδάκη μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μαρκάκη.

Μάλιστα οι Νέοι Ηροδότου πήραν κεφάλι στο σκορ στο 60ο λεπτό, με τον Ντάνα να κάνει το 2-3. Το τέταρτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Αμπαζάι στο 83ο λεπτό, όμως η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση, με τον Καντζηλάκη να μειώνει σε 3-4.

ADVERTISING

Το φινάλε του αγώνα έσπασε καρδιές. Στο 86′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Κορνάρο, όμως στο 93′ η Δόξα μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 4-4, με τον Βέργη με νέα εκτέλεση από την άσπρη βούλα και όλοι θεώρησαν πως το παιχνίδι πήγαινει στην παράταση. Όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κυπριωτάκης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε σαν απο μηχανής Θεός για τους Νέους Ηροδότου, χαρίζοντας μία συγκλονιστική πρόκριση, σε ένα ματς που δύσκολα θα ξεχαστεί!

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
82'
28'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
41'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ