Ζητούν να ψηφίσουν Μινωική και Γόρτυς

Προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να δικαιωθούν.

Ανακοινώθηκαν τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣΗ στις 15 Μαΐου, ωστόσο η Μινωικής και η Γόρτυς κατέθεσαν προσφυγή κατά της συγκεκριμένης απόφασης και ζητάνε να ψηφίσουν τη διαδικασία.

Η σχετική ενημέρωση της Ένωσης: 

«Μετά την επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του εκλογικού καταλόγου για όσα σωματεία έχουν, βάσει σχετικού εγγράφου της ΓΓΑ, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση της 15ης Μαϊου, δύο σωματεία δυνάμεως ΕΠΣΗ κατέθεσαν προσφυγή κατά τη συγκεκριμένης απόφασης. 

Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Μινωική

Συγκεκριμένα τα σωματεία “Μινωική” και “Γόρτυς” προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλα τα σωματεία, βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Ηρακλείου. Τα δύο σωματεία που κατέθεσαν την προσφυγή εκπροσωπεί ο νομικός κ. Σημαιοφορίδης.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου έχει εκφραστεί κατηγορηματικά η θέση υπέρ της συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...