Επιβλητική Δόξα στο Αρκαλοχώρι, έριξε «πεντάρα» στη Γαρίπα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιουλμιχάλη, η Δόξα Ηρακλείου επικράτησε 0-5 της Γαρίπας στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

Το «συγκρότημα» του Δήμου Χριστοφή, μπήκε αποφασισμένο στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό, έκανε το 0-1 με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, τον νεαρό Γκιουλμιχάλη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1, όμως στην επανάληψη, είχαμε την ίδια εικόνα απλά με περισσότερα… γκολ.

Στο 55’ ο Γκιουλμιχάλης έκανε το 0-2, ενώ στο 70’ ο Σεβδαλής το 0-3 και λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, με τον Γκιουλμιχάλη να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-4 και πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Στη τελευταία φάση του αγώνα, ο Σεβδαλής διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Γαρίπα: Χαραλαμπάκης, Συμιανάκης, Κοντάκης(75′ Λαμπράκης), Όνι, Μανδελένης, Λάμο(30′ λ.τ. Μουρτζάκης), Φραγκιαδάκης, Μωραΐτης, Τσαμπας(46′ Κέντι), Βανταράκης(80′ Βασιλάκης), Μαυρογιάννης

Δόξα Ηρακλείου: Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Ανδριαδάκης, Ρολάκης, Πετράκης Δ.(46′ Τσαλόπουλος), Ζηδιανάκης, Σεβδαλής, Γκιουλμιχάλης, Τσικανδυλάκης(65′ Στρατάκης), Σπανουδάκης(75′ Δασκαλάκης), Ματαλλιωτάκης