Ήττα στην Σαντορίνη για τον Γιούχτα

Την ήττα με 1-0 από την Σαντορίνη γνώρισε ο Γιούχτας σε φιλικό παιχνίδι, αφήνοντας ωστόσο θετική εικόνα με την εμφάνιση του.

Ο Άγγελος Κασσωτάκης με αφορμή τις πολλές απουσίες, αφού δεν αγωνίστηκαν, Δωματάς, Πλουσής, Φραγκουλάκης, Ραπτάκης δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ μένοντας αρκετά ικανοποιημένος παρά την ήττα, αφού η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο στέρησε στο γκολ.

Ο Γιούχτας που έδειξε σε ένα ακόμα καλό παιχνίδι καλή εικόνα, έπαιξε με παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια, δημιουργώντας ξανά αρκετές ευκαιρίες με του Μέμμο, Νύκταρη, Κοντογιάννη, Κατσικοκέρη, όμως αυτές δεν κατέληξαν σε γκολ.

ADVERTISING

Για την ιστορία η Σαντορίνη πέτυχε γκολ με πέναλτι σε μια φάση που δεν συμφωνεί ο Γιούχτα. Η αποστολή του Γιούχτα επιστρέφει αύριο στην Κρήτη και θα έχουν την ευκαιρία άπαντες να γεμίσουν... μπαταρίες.

Γιούχτας: Χρήστου, Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Τζανής, Λογοθέτης, Κοντογιάννης, Νύκταρης, Ψαρράς, Σφυρογιαννάκης, Κατσικοκέρης, Μέμμος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπεντινάκης, Παχάκης, Μανουσάκης, Τακάκης, Κόλλιας.