Επισκέφθηκαν Σινάνι και Μπακαλούμη οι Κουτεντάκης, Πετούσης!

Σο Βενιζέλειο Νοσοκομείο βρέθηκαν από την πλευρά της ΕΠΣΗ ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης για να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας των ποδοσφαιριστών του Ραύκου και του Αλόγου Μαλεβιζίου που τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση.

Διακόπηκε το Άλογο-Ραύκος, στο νοσοκομείο Σινάνι-Μπακαλούμης

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο και οι δύο ισχυροί άνδρες της ΕΠΣΗ βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν για την υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Η αγωνιστική δράση σήμερα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» στιγματίστηκε από το περιστατικό στο παιχνίδι Άλογο Μαλεβιζίου-Ραύκος με τον σοβαρό τραυματισμών δύο ποδοσφαιριστών (ένας για κάθε ομάδα), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο Νοσοκομείο πήγαν ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που βρέθηκε από τα Τυμπάκι στο Ηράκλειο γι’ αυτό το λόγο, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης. Εκεί ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μετά την ιατρική βοήθεια και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, πήραν εξιτήριο.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζει περαστικά στους δύο ποδοσφαιριστές και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».