Η «Πλαστικά Κρήτης» δίπλα στους σεισμόπληκτους

Την στήριξή της και συμπαράστασή της εξέφρασε η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης ΑΕ» στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, ενώ προχώρησε σε δωρεά ποσού 50.000 ευρώ στην Περιφέρεια Κρήτης, για την αντιμετώπιση αναγκών.

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης» διέθεσε στην Περιφέρεια Κρήτης ποσό 50.000 ευρώ για την αντιμετώπιση αναγκών των περιοχών που επλήγησαν, ενώ παράλληλα, κλιμάκιο της εταιρείας επισκέφτηκε πληγείσες περιοχές και φρόντισε για τη δωρεάν διάθεση ποσότητας πλαστικού για επείγουσες καλύψεις χώρων.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία, αναφέρει: «Η Διοίκηση της εταιρίας μας και οι άνθρωποί της συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία εκατοντάδων συνανθρώπων, φίλων και συγγενών μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών.

Αμέσως την επομένη των σεισμών επικοινωνήσαμε με την Περιφέρεια Κρήτης και θέσαμε στη διάθεσή της ποσό 50.000 € για την αντιμετώπιση αναγκών των περιοχών που επλήγησαν.

Επίσης, κλιμάκιο από στελέχη της εταιρίας μας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και φρόντισε για τη δωρεάν διάθεση ποσότητας πλαστικού για επείγουσες καλύψεις χώρων (δάπεδα σκηνών, προστασία σεισμόπληκτων κατοικιών κλπ.).

Ενημερώσαμε τους τοπικούς υπηρεσιακούς παράγοντες ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αποστείλουμε δωρεάν πρόσθετες ποσότητες πλαστικού, καθώς και σωλήνες στις ΔΕΥΑ για τις άμεσες ανάγκες υδροδότησης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.