Απαλλάχθηκαν Ι. Παπαδημητρίου, Κονέ, Δημητριάδης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε τις ποινές της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ και απάλλαξε τους Κονέ, Β. Δημητριάδη και Ι. Παπαδημητρίου.

Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση της ΑΕΚ, για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ και «έριξε» τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί σε Βασίλη Δημητριάδη, Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου, απαλλάσσοντας τους για εξύβριση στον Φωτιά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’ αριθμ. 30/2021).

– Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League

1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ).

– Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 2021.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.