Προπόνηση στη Δαμάστα, ενόψει Τριτωνίας και τραπέζι για τον ερχομό του Μποκέα «junior»

Το ραντεβού σήμερα για την ομάδα της Δαμάστας δόθηκε στη φυσική έδρα της ομάδας για προπόνηση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Τριτωνία, τον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ στο γήπεδο Δαμάστας.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και στόχος είναι η πρώτη φετινή νίκη, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης έγινε ακόμα καλύτερο, με το τραπέζι που έγινε για τον ερχομό του Μποκέα τζούνιορ, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και της συζύγου του Άννας Περάκης.

Ιθύνοντες για το τραπέζι ήταν ο πανευτυχής παππούς Βασίλης Περάκης, επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας και ο θείος της οικογένειας και τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντώνης Παπαδάκης.

Η ομάδα της Δαμάστας έτσι έστειλε με τον καλύτερο τρόπο τις ευχές της στην οικογένεια Μποκέα-Περάκη για τον ερχομό του νέου μέλους της…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.