Οι δηλώσεις Πουρσανίδη, Μπαλογιάννη και Σωτηρίου από το Αρκαλοχώρι

Ο ΟΦΗ βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας μετά τις καταστροφές που υπέστησαν οι περιουσίες τους από τους σεισμούς.

Μάλιστα ο Ηλίας Πουρσανίδης, Δημήτρης Σωτηρίου και Κώστας Μπαλογιάννης μίλησαν στα ΜΜΕ για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ, εκφράζοντας την θλίψη τους για όλα όσα έγιναν, αλλά και τον στόχο τους να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μπαλογιάννης ανέφερε: «Οι άνθρωποι ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες, πραγματικά είναι ήρωες. Εμείς με την ομάδα από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε έστω και αυτή τη μικρή κίνηση, και ελπίζω όλος ο κόσμος να συμβάλλει σε αυτό, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτών των ανθρώπων.

Την Κυριακή να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεφύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από όλο αυτό. Ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει με τον τρόπο του αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Σωτηρίου τόνισε: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι σκέψεις μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα με τις δράσεις της έχει δείξει το πρόσωπό της. Είναι ευλογία να μπορείς να δίνεις και να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη. Καλή δύναμη εύχομαι στους ανθρώπους και μακάρι να κινητοποιηθούν κι άλλοι για να βοηθήσουν»

Τέλος ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για τους στόχους του ΟΦΗ μετά τις καταστροφές από τους σεισμούς: «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν στο να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά και να πεις κάτι το ουσιαστικό. Ο ΟΦΗ έτσι κι αλλιώς έχει αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια είναι όπου χρειάζεται και προσπαθεί να δίνει έστω και λίγη χαρά, να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους και ευχαριστούμε πολύ τον συνεργάτη μας “Καλημέρα Φρούτα” που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια και μπορέσαμε να δώσουμε εκτός από την αγάπη μας και φρούτα.

Δεν είναι μόνο αυτή η δράση που θα κάνουμε, καλούμε στον αγώνα της Κυριακής τον κόσμο να γεμίσει τις θύρες 4 και 5 για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους εδώ και να μπορέσουμε να φτιάξουμε τα σχολεία που ενδεχομένως έχουν πρόβλημα. Γενικά θέλουμε να στηρίξουν την ομάδα αλλά εδώ, ένα παραπάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το οργανωμένο κίνημα της ομάδας μας που έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.