Παράταση ενός μήνα στο Μητρώο για τα σωματεία του σεισμόπληκτου νομού Ηρακλείου

Στις 30 Οκτωβρίου, αντί για σήμερα, η ολοκλήρωση υποβολής της αίτησης τους στο Μητρώο, κατόπιν απόφασης του Λευτέρη Αυγενάκη

Παράταση ενός μήνα, έως και τις 30 Οκτωβρίου, δίδεται στα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της αίτησής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η απόφαση της συγκεκριμένης παράτασης από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κρίθηκε απολύτως αναγκαία και εύλογη, έπειτα από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, που έπληξε αρκετές περιοχές του νομού Ηρακλείου.

Συνεπώς, παρατείνεται για ακόμα 30 ημέρες το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021, για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που δεν πρόλαβαν έως τώρα να ολοκληρώσουν την επεξεργασία της αίτησης πρώτης εγγραφής τους ή της επικαιροποίησης των στοιχείων τους (εφόσον ήταν ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο του 2020).

Υπενθυμίζεται ότι για όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους είναι η σημερινή, 30 η Σεπτεμβρίου 2021.

Οι φάκελοί τους, κατόπιν, θα εξεταστούν ώστε να υπάρξει η οριστική εγγραφή τους ή το περιθώριο συμπλήρωσης/διόρθωσης των απαραίτητων στοιχείων τους έως και την 30 η Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και εκείνων των σωματείων που θα χρειαστεί να «θεραπεύσουν» τις αιτήσεις τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.