Νεάπολη: Τέλος ο Σ. Ανωγειανάκης – Αναλαμβάνει ο Γ. Κουλούρας!

Σύντομη ήταν η συνεργασία του Στέλιου Ανωγειανάκη με τη Νέαπολη, αφού ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Κουλούρας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ιθύνοντες της Νεάπολης ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό.  Ο Στέλιος Ανωγειανάκης θα βρεθεί στο γήπεδο το απόγευμα για τελευταία φορά προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Νεάπολης βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του Στέλιου Ανωγειανάκη, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Γιάννης Κουλούρας, επιστρέφει στον πάγκο μετά από 4 μήνες.

Ο έμπειρος τεχνικός που βρέθηκε και πέρυσι στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, καταφέρνοντας να κρατήσει το σωματείο στην Γ’ Εθνική με αντεπίθεση διαρκείας, επιστρέφει στον πάγκο αυτή τη φορά από την αρχή της σεζόν για να δώσει συνέχεια στο… έργο του.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.